Венера е планетата на любовта и затова нейното движение е

...
Венера е планетата на любовта и затова нейното движение е
Коментари Харесай

Венера влиза в Лъв - какво да очакваме в периода

Венера е планетата на любовта и по тази причина нейното придвижване е доста значимо за сърдечните прекарвания. Сега планетата се готви да навлезе в символ Лъв и това ще увеличи желанието за обич.

Докато Венера беше в знака на Близнаци, тя работеше в посока повишение на потребността от флирт и неангажиращи любовни прекарвания.

Влизането в Рак на Венера ознаменува ново положение - предпочитание за стойностна връзка и удобно прекарване в сърдечните каузи. Венера влиза в Лъв на 5 юни и ще остане там до 8 октомври 2023

На 11 август ще е моментът, в който Венера ще бъде в знака на Лъва и в тези 3 седмици желанието да се покаже и съобщи любовта ще господства любовните връзки.

Това е тъй като когато планетата е в този знак, любовта става по-обхватна и по-силна. Природата на Лъва дефинира този процес, тъй като е блестяща и забележима зодия и господства любовните стремежи в тази посока. Жаждата за любов и внимание, изключително от колегата, ще се усети от всеки.

Може да се чака повишение на взискателността по отношение на потребностите от духовни прекарвания в любовната сфера и критериите по отношение на колегата ще бъдат нараснали при всеки. Това се дължи на въздействието на знака Лъв. Тази зодия счита себе си за най-хубавата и условията към персоналните прекарвания също е доста висока. Придирчивостта по отношение на този, който е заслужен за обич, също ще се увеличи като въздействие на знака Лъв.

Необвързаните представители на всички зодии ще се впуснат в любовни дейности, а обвързаните ще търсят повече романтика и незабравими прекарвания. Комбинацията Венера в Лъв е знак за смели прояви на обич, доста огън в сантименталните моменти за всички.

Периодът допуска и че ще сме доста великодушни с парите.

 Венера в Лъв

Моментът е подобаващ за насърчаване на сантиментални връзки, за задълбочаване на интимните връзки. Усилията в тази посока ще получат приятна премия.

През идващите седмици Венера ще влезе по отношение на Юпитер, който е планета на шанса и изобилието. От 18 август може да се чака такава връзка. Въпреки че интервалът е доминиран от любовта, късмет ще получат и другарските връзки, фамилните връзки и живота в ред и успокоение като цяло.

На 26 август Венера към този момент ще е в квадрат на Уран със знака на Телеца и това ще бъде ознаменувано с изненади в любовните връзки, в посока на непредвидени развития и нови взаимоотношения.

Вижте още:

- Двадесет отличителни черти на зодия Лъв;

- Трите типажа зодия Лъв.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР