Венелина Поптолева спечели първи медал в кариерата си от голямо

...
Венелина Поптолева спечели първи медал в кариерата си от голямо
Коментари Харесай

Венелина Поптолева: Резултатът в Будва ме изненада приятно

Венелина Поптолева завоюва първи орден в кариерата си от огромно състезание в женския бокс. Тя игра край на Европейското в Будва, където отстъпи на опитната Тетяна Коб (Украйна) в категория до 52 кг.

„ Удовлетворена съм от представянето си. Връщам се след много дълга пауза, само че в това време има и отчаяние, че не станах първа. Но има време да се поправи всичко това. Турнирът бе проведен на доста високо равнище, конкуренцията бе в действителност сериозна, въпреки всичко е Европейско състезание, не е инцидентен шампионат. Честно казано, аз постоянно ходя на съревнование за да надвивам. Но не съм имала особени упования и този резултат бе доста приятна изненада за мен. Това ме кара да се усещам щастлива. Победите са най-голямата мотивация и в този момент няма по какъв начин да не съм още по-амбицирана “, сподели Поптолева по отношение на представянето си в Будва.

Тя добави, че не гледа към Париж, въпреки да има едно на разум за Игрите през 2024-а. „ Не обичам да върша дълготрайни проекти. Спортът е подобен, че едно нещо може да коства друго. Правя всичко малко по малко. Целта ми е да направя добра подготовка и ще забележим по-късно. Не желая да виждам надалеч напред. Париж наближава, следва да разясняваме с щаба, с цел да забележим какво ще създадем. Всеки мисли за Олимпиада, най-вероятно ще сменя категорията, само че би трябвало да го приказваме с хората към мен, с цел да забележим кое е най-хубавото “, сподели още Поптолева.

Тя ще пропусне ДЛОП в Козлодуй в края на ноември.

„ За страдание най-вероятно ще пропусна последния шампионат и ще се върна на кръга следващата година. Имам проблеми с кръста, които би трябвало да изчистя, с цел да се върна на 100 % за другата година, когато има „ Странджа “ и голям брой шампионати, които ще носят и точки за ранглистата и продобиване на квоти за Париж “, приключи Венелина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР