Венелин Кондаков и Ина Гаярдо определено знаят, че всяко тяхно

...
Венелин Кондаков и Ина Гаярдо определено знаят, че всяко тяхно
Коментари Харесай

Луксът ги успокоява: Венелин Кондаков и Ина Гаярдо на топ място в Истанбул

Венелин Кондаков и Ина Гаярдо несъмнено знаят, че всяко тяхно странствуване се трансформира в топ тематика за почитателите им. Е, инфлуенсърската двойка са в Истанбул, където се любуват на най-хубавото. 

Кондаков е в екзотичния град по работа, само че съумява да откри време и за приятното, в случай че съдим от фотосите, които е споделил в Instagram. Вечерна обиколка край султанските дворци на Босфора и вечеря в тузарски ресторант, където е бил с половинката си Ина Гаярдо. 

Виж още: OnlyFans хала се оплака: Instagram трие профила ѝ, тъй като е прекомерно красива!

Изглежда времето в Истанбул е много по-хубаво от това в родината, а двамата са не запомнили за топлите връхни облекла. Венелин е заложил на публична бяла риза, а Ина е с черен и много разсъблечен тоалет.

Виж още: Бруталните корекции не престават: Родното " Барби " си удължава лицето, а за РД получи злато 

Романтичните пътешетвия са измежду обичаните занимания на Кондаков и Гаярдо. Наскоро те ни затрупаха с неповторими фрагменти от ваканцията им в Париж. " Френската обич постоянно е добра концепция ", написа Кондаков под фотографията. " Любов в Париж ", сбит бе коментарът на певицата под сходни фрагменти в нейния профил. Двамата бяха отседнали в комфортен хотел наоколо до Айфеловата кула, а гледката несъмнено е била неповторима.

Изображение: https://www.instagram.com/inagallardo_adamand/, https://www.instagram.com/venelin_k/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР