Венелин Кондаков е най-новото попълнение в звездните екипи на Нова

...
Венелин Кондаков е най-новото попълнение в звездните екипи на Нова
Коментари Харесай

Вижте кой известен фризьор става водещ в НОВА ТВ

Венелин Кондаков е най-новото попълнение в звездните екипи на Нова Телевизия.

Коафьорът на звездите ще бъде съ-водещ в риалитито на Мегз - INSTAQUEEN. Припомняме, че Каканашева съумя да провокира същинска драма още във втори епизод на риалитито си като разтреби на всички места из обществените мрежи, че се тормози за бъдещето на плана си с Нова, тъй като е доста разочарована от девойките. След допитване до феновете Мегз реши да не гони никое от девойките и да им даде късмет да се научат и да завоюват любовта и възхищението на феновете. Тя, обаче, реши да направи грандиозни промени в самата конструкция на риалитито си: “Много съм обезпокоена, по тази причина изваждам тежката артилерия. От тук нататък мой непрекъснат консултант ще бъде едно от най-влиятелните лица в инстаграм в България ”.

В обществените мрежи пък надарената дизайнерка написа: “ВКАРВАМ МЪЖ В НАШЕТО ЖЕНСКО ЦАРСТВО ” и тагна Кондаков във фотоса си.  От екипа на продукцията разясниха, че макар, че в началото са били малко уплашени от рисковите и непредвидени промени на Мегз, в този момент са доста удовлетворени от избора ѝ. “Зрителите одобриха извънредно добре Венелин. Не стопираме да получаваме похвали за включването му. Смятаме, че перфекционизмът на Мегз и неговите умения да поущрява девойките ще ги трансфорат в идеалния тандем за оценяване ”.

Злите езици, пък, разясняват, че всичко това е авансово замислено от Мегз, тъй като трети епизод на риалитито ѝ още веднъж има рекорден рейтинг. “Е, молим ви се тя по стомах ще се влачи, само че ще реализира задачата си. Сега INSTAQUEEN e най-гледаното предаване в интернет ”. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР