Венелин Кондаков е един от най-успешно реализиралите се коафьори у

...
Венелин Кондаков е един от най-успешно реализиралите се коафьори у
Коментари Харесай

Няма да повярвате как е изглеждал Венелин Кондаков преди 12 години

Венелин Кондаков е един от най-успешно осъществилите се коафьори у нас. Любимият коафьор на звездите не стопира да се хвали с първокласния си метод на живот и почивките си от най-скъпарските места по света.

Самият Кондаков е споделял, че зад този живот стоят доста години труд и ограничения, които са го предизвикали да не стопира да се бори, с цел да стигне до това, което е през днешния ден.

Виж още: Instagram смъкна парещ кадър на Николета Лозанова

Той стартира да работи още когато е едвам на 13 години, с цел да може да има свои лични пари.

На 17 години се среща с много по-голяма от него жена и се мести да живее при нея в Плевен, където тя има фризьорски салон. И по този начин стартира неговата фризьорска му кариера. Малко по малко навлиза в занаята. След раздялата им се връща в родното си село Мирянци и стартира да работи като коафьор в разнообразни салони в Пазарджик и Пловдив, а по-късно се мести в София.

Там му се постанова да живее в място, което прилича повече мазе, само че след това открива добър салон, в който да работи. И по този начин сбъдва своята най-голяма фантазия.

Виж още: Напълно гола и без задръжки: Появи се скандално видео с Благовеста Бонбонова

На 23 години Венелин към този момент е задоволително състоятелен, с цел да направи своя компания и салон, където да събере екип от експерти. 

На 30 години към този момент той е всичко, което в миналото е желал да бъде. 

За пътя си към триумфа той приказва намерено, като даже споделя и фотоси от своята „ промяна “ от 2010 година и 2020 година Разликата е видна, парите са създали чудеса с него. Вече сигурно не пътува с рейс, а се вози в най-скъпите коли. Луксът към този момент сигурно го успокоява. Все отново и Ина Гаярдо обича подобен метод на живот - че кой няма да го обича?!

 Instagram

 

Изображение: https://www.instagram.com/venelin_k/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР