Велосипедистът, който бе блъснат от автомобил в Асеновград и пострада

...
Велосипедистът, който бе блъснат от автомобил в Асеновград и пострада
Коментари Харесай

След 18 дни кома събудиха велосипедиста, блъснат от кола в Асеновград

Велосипедистът, който бе блъснат от автомобил в Асеновград и пострада тежко, към този момент е безсънен, заяви за сестрата на момчето.

17-годишният асеновградчанин бе поддържан в здравна кома в продължение на 18 дни. Състоянието на потърпевшия при случая младеж е устойчиво, само че към момента тежко, поради контузиите, които е получил, само че лекарите са обнадеждени, че ще успее да се възвърне изцяло, прецизираха от УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив.
По думите на сестрата на момчето, той си спомня всичко за случая. Няма наранени органи, а главата му е понесла целия удар.
Вече заздравяват счупените капачка и рамо. Все още не е почнал да се храни обикновено и на този стадий остава обездвижен. Ако положението му продължи да се усъвършенства, след месец се чака да стартира рехабилитация и оживление, сподели още сестрата на асеновградчанина. „ Той ще се оправи, доста е мощен. “, увери тя.
Припомняме, че момчето е с тежки пострадвания, откакто бе отвеян от кола, карана от 19-годишен юноша, на улица „ Цар Иван Асен II” в Асеновград. Пострадалият живее в Белгия със фамилията си. Дни преди злополуката младежът се е прибрал в Асеновград.
В злополучната нощ, 17-годишният велосипедист е бил на посетители у собствен другар. Прибирал се е към у дома с велосипеда си, когато са се пресрещнали с лекия автомобил и се случил случаят.
Сестрата на пострадалия описа, че водачът на „ Мерцедес “-а е бил изпаднал в потрес, само че все пак, е посещавал болничното заведение, дружно със фамилията на 17-годишното момче. Тя уточни, че и до през днешния ден майката на водача поддържа връзка със фамилията и се интересува от положението на потърпевшия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР