Велосипедист е с опасност за живота, след като е бил

...
Велосипедист е с опасност за живота, след като е бил
Коментари Харесай

Трамвай блъсна велосипедист в София, мъжът е с опасност за живота

Велосипедист е с заплаха за живота, откакто е бил блъснат от трамвай в центъра на София. Става въпрос за 30-годишен мъж. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че случаят е станал на ул. „ Алабин” наоколо до бул. „ Витоша”.

„ Пострадалият пресече без да се огледа. Беше със слушалки и с качулка на главата и не видя трамвая. След конфликта мъжът падна под мотрисата и се влачеше към 10 метра”, описа очевидецът на случая Ивана.

Тя изясни, че се е обадила незабавно на незабавния телефон. На място пристигнали медици, екипи на пожарната и полицията. Жена от трамвая оказала първа помощ на потърпевшия. „ Ватманът беше доста обезпокоен. Слезе незабавно и потегли да звъни на 112. Това беше доста стресиращо”, добави Ивана.

Сигналът за случая е подаден в 22:01 ч. към Спешна помощ. Оттам обясниха за NOVA, че кола за спешна помощ е пристигнала на мястото за пет минути и е откарала потърпевшия велосипедист към реанимацията на УМБАЛ „ Св. Анна”.

Състоянието на мъжа е тежко, а първичният обзор демонстрира, че е с охлузвания, комоцио и има сериозна контузия на главата. Има подозрения и за строшаване в основата на черепа. Мъжът ще бъде приет в болница, а проучванията му ще покажат какъв брой съществени са пострадванията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР