Велосипеди, топки, раници, ученически подобия са малка част от фонда,

...
Велосипеди, топки, раници, ученически подобия са малка част от фонда,
Коментари Харесай

Куп награди са подготвени за участниците във велопохода Мездра - Долна Кремена

Велосипеди, топки, раници, училищен сходства са дребна част от фонда, който ще бъде раздаден в томболата за огромните награди на община Мездра. Право на присъединяване имат състезателите, които ще се включат във велопохода до Долна Кремена и тези, които ще показват уменията си за майсторско ръководство на велосипед на централния площад. Късметлиите ще бъдат избрани на 22-ри септември /петък/ на площад „ България “, а медалите за присъединяване и премиите ще бъдат раздавани от кмета Генади Събков.
Мероприятията се провеждат от община Мездра и са отдадени на Европейския ден без коли. Той се организира годишно, като през 2017г. ще премине под мотото „ Заедно стигаме по-далеч “.
Велопоходът ще започва в 09.30 часа и ще се организира по маршрута Мездра – Долна Кремена – Мездра. Той ще бъде без спортен темперамент, като в него могат да вземат присъединяване всички искащи, без ограничаване по пол и възраст. Участниците ще тръгнат от паркинга пред хотел „ Родина”. Колоната ще бъде водена от полицейски конвой на Районно ръководство „ Полиция “ Мездра. В с. Долна Кремена участниците ще създадат отмора и ще участват на тържественото честване на празника на селото.
Състезанието по майсторско ръководство на велосипед ще стартира в 11.00 часа на площад „ България “. В конкуренцията могат да вземат присъединяване възпитаници от I-VII клас - момчета и девойки. До присъединяване в надпреварата се позволяват и възпитаници, учещи отвън територията на община Мездра.
Децата ще бъдат разграничени в четири възрастови групи: I-II клас момчета и девойки, III-IV клас момчета и девойки, V-VII клас момчета и девойки. Надпреварата за демонстриране на майсторското ръководство на велосипед ще се организира в следните дисциплини: слалом, осморка и точно каране сред обрисувани линии.
Документи за присъединяване се подават в период до 20.09.2017 година в ст. 216 на Община Мездра при госпожа Жанета Маринова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР