Велинград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители

...
Велинград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в отбелязването на 70 години от създаването на Велинград

Велинград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители участваха в отбелязването на 70 години от основаването на Велинград и 10 години от оповестяването му за СПА столица на Балканите. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Днес Велинград е измежду най-зелените, най-чистите и най-спокойните български градове, сподели ръководителят на Народното събрание в словото си пред гостите и жителите на града. Цвета Караянчева акцентира, че модерната балнеолечебна база, удобният климат и примамливите туристически направления притеглят посетители от страната и чужбина. По думите й в последните 10 години градът е станал още по-красив, по-подреден и съвременен и заслугата за това е както на локалната власт, по този начин и на предприемчивостта на хората, които са трансформирали Велинград в пример за европейски курортен център.
Председателят на Народното събрание означи, че всяко пътешестване се мери не в километри, а в другари, и пожела да се множат приятелите на Велинград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР