Велина Узунова доказа, че красивите жени могат да готвят не

...
Велина Узунова доказа, че красивите жени могат да готвят не
Коментари Харесай

Морско, синьо и много горещо: Лятото на сексапилната Велина Узунова

Велина Узунова потвърди, че красивите дами могат да готвят освен с готовност, само че и да имат много положителни умения. Красавицата бе посетител в " Черешката на тортата ", където сподели задълбочени познания по съветската кухня, която тя обожава. От кулинарното шоу, Велина бързо смени настроението и се отдаде на морски завършения.

Виж още: Известни и накрай света: Тези българи мигрираха от родината, само че са все по този начин известни!

Не, не си мислете, че хубавицата е отишла на почивка в някой безценен съветски курорт, тъй като е избрала да се любува на красивите гръцки острови и по-точно - Санторини. Инфлуенсърката от няколко дни се любува на гръцки вкусотии, красиви гледки, чист въздух и кристално чисти води, а всичко това е в обилие на Санторини. 

Виж още:

Русокосата красавица знае, че всеки инфлуенсър би трябвало постоянно да качва нови фотоси и сторита в профила си, с цел да бъде сполучлив, само че тя се отличава от сътрудниците си в това отношение. Освен мода и козметика, Велина обожава пътешествията и точно те заемат огромна част от времето ѝ. В профила ѝ откриваме освен фотоси от Гърция, само че и от Москва, както и други екзотични дестинации, само че също и родни такива - когато е топло тя обожава Черноморието, само че не пропуща и планините ни, където също има супер кътчета за релакс.

Велина е чаровна и носи доста слънчево въодушевление. Всяка нейна фотография в нета събира стотици лайкове за минути, а ние можем умерено да пътешестваме с нея, единствено с един клик в офицалната ѝ страница. 

Виж още: Лятна, секси и разголена: Теди Цветкова с морски пристрастености на Слънчака

Велина е позната на множеството от присъединяване ѝ в състезанието " Мис България " 2013, само че кариерата си на модел тя гради още от 14-годишна и несъмнено има опит в сферата. Красавицата почнала да си пробива път, откакто е била поканена да взе участие в музикален клип, а малко по-късно стартират да я заливат с оферти за фотосесии, дефилета. Велина приема работата си като занимание и безусловно се забавлява с всичките благоприятни условия, които ѝ се дават. 

Ако гледате фотографията горе и се питате " Как това момиче има такава фигура, а се храни толкоз ", то не си мислете, че е тъй като прекарва часове във фитнеса. Споделяла е в изявленията, че не обича фитнеса, само че внимава с какво се храни и обича да върви доста, занимава се също с медитация.

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР