Великолепната актрисата Силвия Лулчева тази вечер ще разкрие какво е

...
Великолепната актрисата Силвия Лулчева тази вечер ще разкрие какво е
Коментари Харесай

Силвия Лулчева показва в Сатирата тази вечер, как без любов и най-скъпата булчинска рокля не струва пукната пара

Великолепната актрисата Силвия Лулчева довечера ще разкрие какво е смисъла на една булчинска рокля и за какво този аксесоар не е и не може да бъде в основна роля в една обич. Тази вечер е премиерата на „ Булчинската рокля “, пиеса от  Щефан Фьогел, на сцената на държавния язвителен спектакъл „ Алеко Константинов ”. А женският най-красив глас /другият е мъжки и е на спътника в живота й Васил Бинев/ в българските спектакъл и кино - надарената актриса Силвия Лулчева, е в основна роля.



 „ Всяко табу е уместно за комедия ", споделя драматургът Щефан Фьогел.  „ Пиесата му „ Булчинската рокля " е следващото удостоверение.

В нашия театър има мотив да погледнем зад комичното и да поговорим почтено за любовта или неналичието на такава.

Както се случва в живота, „ дребното камъче " обръща ориста ни. Особено, в случай че сме потискали истината, в случай че сме заблуждавали себе си, че индивидът до нас е подобаващият избор, че всичко върви както би трябвало, че животът ни е спретнат, че не живеем по никакъв начин неприятно и по този начин нататък. Истината обаче, постоянно намира метод да излезе и да промени всичко. Тук спирам и поисквам прелестно гледане “, разяснява за медиите режисьорът Съни Сънински.

Участват още актьорите Петър Калчев, Полин Лалова, Мартин Каров и студенти от театралния лицей „ Любен Гройс “.

Преводът на пиесата е на Владко Мурдаров. Впечатляващата сценографията е на Никола Тороманов, а костюмите – на Свила Величкова. Музиката е на Милен Кукошаров. Помощник-режисьори са Елица Мутафчиева и Ива Станчева. Драматург е Богдана Костуркова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР