Великобритания засилва на територията си, като определя по-високи стандарти за

...
Великобритания засилва на територията си, като определя по-високи стандарти за
Коментари Харесай

Великобритания готви още по-строги рестрикции върху гледането на порно онлайн

Англия ускорява на територията си, като дефинира по-високи стандарти за инструментите за инспекция на възръстта употребявани от услуги, които разгласяват или разрешават порно на своите платформи.

Това става според последните ремонти на държавното управление след диспути в Народното събрание, написа " Ройтерс ".

Според законопроекта, интернет фирмите, разпространяващи порнографско наличие, са категорично задължени да употребяват ограничения за инспекция или оценка на възрастта , сподели Министерството на науката, нововъведенията и технологиите в изказване през днешния ден.

Припомняме, че документите, посредством които жителите на Англия могат да удостоверяват възрастта си са кредитна карта, паспорт или шофьорска брошура .

Законопроектът овсен това предлага регулатори да имат достъп до данни за онлайн интензивността на умряли деца , като задачата е да могат да схванат дали онлайн активността им може да е изиграла някаква роля в гибелта им, в случай че това бъде поискано от правосъдния доктор, споделиха от държавното управление.
 С радикални ограничения Франция блокира достъпа на малолетни до порносайтове
С радикални ограничения Франция блокира достъпа на малолетни до порносайтове

Тя ще стане първата страна в света, подхванала сходен ход

Според Британското държавно управление, наредбата би помогнала децата да бъдат опазени от неприятно въздействие по интернет пространството, като им попречи да гледат нецензурен материали.

По закона следва ръководителите на уеб компании да носят персонална отговорност за сигурността на децата в границите на платформите си, се споделя още в изказването.

Той е отлаган отдавна. В момента е в горната камара на лордовете на Народното събрание, където законодателите могат да създадат ремонти, преди да решат дали да го одобряват или отхвърлят. Очаква се да бъде признат до няколко месеца.

От софтуерната промишленост, в това число компании като " Апъл ", подлагат на критика елементи от законопроекта за онлайн сигурността, изключително наредбите, които могат да бъдат употребявани, с цел да накарат услугите за известия да нарушават криптирането от край до край , с цел да сканират за материали за принуждение над деца.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР