Великобритания въведе нови правила за поведение на учениците, забраняващи умишленото

...
Великобритания въведе нови правила за поведение на учениците, забраняващи умишленото
Коментари Харесай

Забраниха на британските ученици да кашлят нарочно

Великобритания вкара нови правила за държание на учениците, забраняващи умишленото кашляне и шегите за новия ковид, написа таблоидът Daily Mail, представен от " Фокус ".
Изданието цитира като образец няколко просветителни институции. Например в учебното заведение в Хейстинг към този момент е неразрешено „ съзнателно и злонамерено “ кашляне и кихане, както и хумористични мнения за пандемията от ковид. В една от просветителните институции в Лондон поради „ шеговита кашлица “ се вкарва наказване опасност от изключване. опасност от експулсиране.
 Експерт: Коронавирусът ще докара до вложения в зелената стопанска система Експерт: Коронавирусът ще докара до вложения в зелената стопанска система
Възможност ли е Covid рецесията за бизнеса и държавните управления. Защо е време за промяна на икономическия модел от линеен в кръгообразен и в кой сект...
Освен това учениците ще би трябвало да свикнат с новите правила за вървене до тоалетна. В Дерби едно от учебните заведения е уредило обособена тоалетна за всеки клас. Посещението на „ непозната “ там ще се смята за съществено нарушаване.
Според Световната здравна организация в света са регистрирани над 25 милиона случая на заразяване с ковид. Над 846 хиляди пациенти са умряли от COVID-19. Във Англия инфектираните са към 334 хиляди души, броят на жертвите надвишава 41 хиляди.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР