Великобритания трябва да се научи да живее с COVID-19, тъй

...
Великобритания трябва да се научи да живее с COVID-19, тъй
Коментари Харесай

Великобритания: Вирусът може да остане с нас завинаги


Англия би трябвало да се научи да живее с COVID-19, защото той може да остане с нас вечно, съобщи през днешния ден английският здравен министър Саджид Джавид, представен от Ройтерс.

Той означи, че Англия изпреварва другите страни, отменяйки ограничаващите ограничения, въведени поради ковид. " Ние би трябвало да се научим да живеем с него. За страдание хора умират и от грип - в по-тежки години за жалост от грип умират към 20 000 души, само че ние не затваряме цялата страна ", сподели Джавид пред телевизия " Скай нюз ".

" Коронавирус няма да изчезне. Той ще остане с нас години, години наред, може би вечно, и ние ще би трябвало да се научим да живеем с него. Смятам, че сме водещата страна в Европа в прехода от пандемия към ендемия и първи демонстрираме на света, че може да се живее с Коронавирус ", добави той.



Междувременно Съединените щати нямат желание да се връщат към практиката на локдауни и затваряне на учебни заведения поради разпространяването на разновидността Омикрон на новия ковид, съобщи на конференция в Белия дом президентът Джо Байдън. Байдън сподели, че Омикрон не е причина за суматоха, само че призна, че е трябвало по-рано да се ускори акцията по тестване за COVID-19.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР