Великобритания сваля мерките срещу ковонавируса от следващия четвъртък. Още от

...
Великобритания сваля мерките срещу ковонавируса от следващия четвъртък. Още от
Коментари Харесай

На фона на скандала за партита при локдауна: Джонсън премахва COVID мерки във Великобритания


Англия смъква ограниченията против ковонавируса от идващия четвъртък. Още от на следващия ден маските няма да са наложителни за учениците в междинните учебни заведения.

Заради множеството бустерни дози, дисциплината до момента и преминаващият тук пик на Омикрон, Борис Джонсън разгласи, че Коронавирус документите за нощните клубове и огромните събития ще бъдат анулирани.

Това се случи по време на трагичен парламентарен надзор, чиято съществена тематика са тъкмо купоните в държавната резиденция по време на локдауна с присъединяване на премиера и чиновниците му.

И още от острия завой на управляващите - маските към този момент няма да бъдат наложителни, само че съветът е да се носят на затворено и при среща с непознати. Работодателите са призовани да върнат чиновниците си на работа.

„ Лично моят живот не би се трансформирал безпределно доста, като се изключи това, че ще бъде по-активен и ще срещам много повече хора. Дъщеря ми също ще върви необременена от маски и разнообразни указания на учебно заведение. Като цяло считам, че хората ще си отдъхнат “, разяснява българката Милена Алексиева, която от години работи като бизнес съветник в Лондон.

Джонсън съобщи също, че държавното управление има намерение да приключи след 26 март, законовото условие за самоизолация на хората, които са дали позитивен резултат за COVID-19. По думите му въпреки наредбите за самоизолиране да остават в действие към този момент, защото коронавирусът става ендемичен, те ще би трябвало да бъдат сменени със препоръки и насоки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР