Великобритания ще върне синия цвят на паспортите на своите граждани,

...
Великобритания ще върне синия цвят на паспортите на своите граждани,
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с британските паспорти след Брекзит

Великобритания ще върне синия цвят на паспортите на своите жители, откакто излезе от Европейския съюз през 2019 година, „ с цел да възстановим нашата национална еднаквост “.

 

Това заяви брит анското държавно управление, представено от БГНЕС и Блиц. " Паспортът на Обединеното кралство е израз на нашата самостоятелност и суверенитет - символизиращ нашето поданство на една горда, велика нация ", съобщи министър председателят Тереза Мей и добави: " Ето за какво обявихме, че обичайният наследник паспорт ще се върне, откакто напуснем Европейския съюз през 2019 година ".  

Политиците, подкрепящи изтеглянето на Англия от Европейски Съюз, бяха разчувствани от мощно символичната смяна, а тези, които желаят Англия да остане в блока, взеха на майтап вълнението им.   " Напускането на Европейски Съюз ни дава неповторима опция да възстановим нашата национална еднаквост и да изградим нов път за себе си в света ", съобщи министърът на имиграцията Брандън Люис, който заяви за промяната.  

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/razbra-se-kakva-grandiozna-promyana-shche-zastigne-britanskite-pasporti-sled-brekzit_news566593.html

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР