Великобритания ще удари руския енергиен сектор със следващия пакет от

...
Великобритания ще удари руския енергиен сектор със следващия пакет от
Коментари Харесай

Новите санкции на Великобритания ще ударят руския енергиен сектор

Англия ще удари съветския енергиен бранш със идващия пакет от наказания , осведоми Агенция Ройтерс. Правителството се въздържаше от сходни дейности за момента заради опасенията, че това може да се отрази на енергийните цени.

От началото на съветската инвазия в Украйна, Обединеното кралство наложи няколко наказания против Русия. Сред тях са възбрана Русия да продава дълг на своите финансови пазари, налагане на наказания против няколко съветски банки и затваряне на въздушното си пространство за съветски самолети.

" Санкциите ни са координирани и показахме единение. Те към този момент оказват резултат върху Русия, само че би трябвало да създадем още нещо по въпроса. ", съобщи външният министър Лиз Тръс.

" Трябва да се фокусираме върху петролния и газовия бранш, както и по какъв начин да понижим енергийната си взаимозависимост от Русия, както и по какъв начин да спрем финансирането за военната машина на Владимир Путин . ", добави тя.

Енергийните компании към този момент отчасти за наранени от глобите за банкови транзакции, възбраната съветски кораби да дебаркират във Англия и ограничения, които да пречат на съветски компании да набират финансиране в Лондон.

Съединени американски щати и Европейски Съюз към този момент са възнамерявали наказания против енергийния и нефтопреработвателния бранш на Русия , само че Вашингтон е внимателен при налагането на наказания против съветските петролни и газови потоци.
 Лондон пази тежките наказания в шкафа
Лондон пази тежките наказания в шкафа

Това са най-тежките наказания, които Обединеното Кралство в миналото е налагало на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР