Великобритания ще отбележи Великден след по-малко от две седмици, а

...
Великобритания ще отбележи Великден след по-малко от две седмици, а
Коментари Харесай

В очакване на Великден: Пекарни и сладкарници в Лондон вече приготвят празнични сладкиши

Великобритания ще означи Великден след по-малко от две седмици, а подготовката за празника вече започна в пекарните и сладкарниците в Лондон. Кексчета със зайчета и торти с пролетни претекстове към този момент се появяват на витрините и притеглят вниманието на най-нетърпеливите клиенти. 

Цените обаче се повишават, което значи, че и хората ще би трябвало да платят повече за обичаните си сладкиши. 

 
Цените на съставките са се удвоили, в случай че не и утроили, през последната година. Използваме доста артикули, само че цените на най-търсените са се нараснали най-вече. Например шоколад, захар и масло. Трудно е. Не желая нарастването да се отрази единствено на клиента, тъй като желая това да е квартален бизнес и да бъде наличен за всеки.
Марта Суифт, създателка на Primrose Bakery
За страдание, трябваше да повишим цените за клиента. Мисля, че хората схващат. Беше мъчно през последните 2-3 години. Сега нещата се усъвършенстват, само че не задоволително. Трябва да внимаваме, с цел да оцелеем.
Себастиен Уинд, притежател на Comptoir Bakery

Приготвя се и обичаен десерт със сушени плодове, сходен на козунак. 
Променяме рецептите. Имаме най-различни подправки - индйиско орехче, канела и всевъзможни други. Имаме и пловоде - стафиди, касис, кора от портокал и лимон. Точно това придава усет.
Виктор Мануел Ариас

Англия ще отпразнува Великден на 31 март. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР