Великобритания ще настоява за сключване на договор с Европейския съюз,

...
Великобритания ще настоява за сключване на договор с Европейския съюз,
Коментари Харесай

Великобритания няма да се предаде за сделка по Брекзит

Великобритания ще упорства за подписване на контракт с Европейския съюз, с цел да се подсигурява както безпроблемната търговия, по този начин и способността на страната да договаря търговски съглашения с други страни, съобщи пред БиБиСи английския министър Амбър Руд.

Изтеклата прогноза, която провокира диспути, е междуведомствено " средство " за " подкрепяне на разискванията ", разяснява тя. Министрите са доста по-обединени за Брекзит, в сравнение с настояват критиците.

Тя добавя, че държавното управление на Обединеното кралство няма да се " съобщи прекомерно бързо " в договарянията за правата, предоставени на жители на Европейски Съюз в Обединеното кралство.

След седмица основните срещи, Тереза ​​Май се изправя пред възходящи апели да изложи в детайли, какво желае да завоюва от тези срещи и по-специално какъв брой ще са обвързани Обединеното кралство и Европейски Съюз след Брекзит.

В публикация за " Телеграф ", депутатът реакционер Бернард Дженкин упреква държавното управление, че е " неразбираемо " и " разграничено " по въпроса.

Кабинетът е склонен с нуждата от " безпроблемна търговия ", от опцията да се стигне до интернационалните търговски покупко-продажби и да се избегне проблематичната граница с Ирландия, добавя Руд. Тя предлага някаква " форма на митническо съглашение ".

Миналата седмица интернационалният секретар по комерсиалните въпроси Лиъм Фокс съобщи, че е " доста мъчно " да се разбере по какъв начин оставането в митнически съюз ще разреши на Англия да има " самостоятелна комерсиална политика " след Брекзит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР