Великобритания планира да отказва убежище на мигранти, които прекосят Ламанша

...
Великобритания планира да отказва убежище на мигранти, които прекосят Ламанша
Коментари Харесай

Великобритания планира да отказва убежище на незаконни мигранти

Великобритания възнамерява да отхвърля леговище на мигранти, които прекосят Ламанша или влязат в страната по противозаконен път, съобщи Ройтерс, като цитира публикация на в. " Сънди таймс ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Според нов закон, който следва да бъде оповестен през днешния ден от вътрешната министърка Прити Пател, държавното управление ще сътвори проект за система на две равнища. Тя планува мигрантите да бъдат третирани по друг метод, платили на незаконни организации, с цел да им оказват помощ да доближат Англия.

В същото време ще бъдат основани нови правни благоприятни условия за тези, които са изложени на действителна заплаха. Чуждестранните нарушители и искащите леговище, които не са изложени на риск, ще бъдат депортирани, съгласно вестника.

" В момента всички, които дойдат в нашата страна и подадат молба за леговище получават еднообразно отношение, без значение по какъв метод са влезнали в страната - а това просто не е вярно ", съобщи Пател в изявление за лондонския вестник.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР