Великобритания планира да измени законодателството си така, че да може

...
Великобритания планира да измени законодателството си така, че да може
Коментари Харесай

Великобритания променя законодателството си, за да налага по-бързо санкции на Русия

Великобритания възнамерява да промени законодателството си по този начин, че да може да постанова по-бързо стопански наказания на олигарси и компании, свързани с съветския президент Владимир Путин, след съветското навлизане в Украйна, оповестиха английските управляващи, представени от Ройтерс.

" Промените, по които работим, ще ни разрешат да бъдем по-бързи и по-твърди в дейностите си против обкръжението на Путин, в това число против олигарсите, засилвайки още повече натиска пред лицето на противозаконната и непредизвикана съветска експанзия ", съобщи английският външен министър Елизабет Тръс.

Британското държавно управление беше подложено на рецензии, че му лишава прекалено много време да глоби хората с връзки с Путин, отбелязва Ройтерс.

След като Русия предприе нахлуването на 24 февруари, Лондон наложи наказания на 11 богати руснаци, на самия Путин и на външния му министър Сергей Лавров, както и на четирима беларуски военни.

Първата серия промени в Законопроекта за икономическите закононарушения (Прозрачност и прилагане) ще дадат на английските управляващи нови пълномощия да глобяват по-бързо хора, които преди този момент са били глобени от Европейския съюз, Съединени американски щати и Канада.

Поправките ще отстранен по този начин наречената инспекция за " приложимост " на санкционирането на даденото лице или лица, което ще разреши на държавното управление да работи в по-ускорен порядък и ще улесни още повече санкционирането на групи от лица, съобщи английското външно министерство.

Законопроектът се чака да премине по бърза процедура през всичките стадии на приемането си в долната камара на Народното събрание (Камарата на общините) още в понеделник, след което държавното управление ще се опита да го прокара по интензивен път и в горната камара (Камарата на лордовете), с цел да може да придобие законова мощ допустимо най-скоро, уточни английският кабинет.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР