Великобритания обяви нови ограничения за пътуващите до страната граждани. От

...
Великобритания обяви нови ограничения за пътуващите до страната граждани. От
Коментари Харесай

Великобритания въвежда задължителен COVID тест при влизане в страната и за ваксинираните

Англия разгласи нови ограничавания за пътуващите до страната жители.

От 4:00 часа сутринта във вторник, 7 декември 2021 година, всички, които влизат в страната от страни и територии, които не са в аления лист (включително България, бел. ред.), би трябвало да показват доказателство за негативен PCR или антигенен тест, изработен не по-рано от 48 часа преди тръгване. Новите условия се отнасят и за имунизирани пасажери, както и за деца на възраст над 12 години.
Англия вкара по-строги ограничения против COVID-19
Промени за пътуващите до Англия, заяви Българска национална телевизия. От вторник всички пасажери над 12 години ще би трябвало да показват негативен PCR и...

От самолетните компании ще се изисква да ревизират документите за изработен тест преди политане, както и за запълнен формуляр за локация на пасажери.

Припомняме, че жителите, пътуващи до Англия от страни, които са отвън аления лист, каквато все още е и България, следва да изпълнят и следните условия:

- пасажерите със приключен имунизационен цикъл минимум 14 дни преди пътуването би трябвало да резервират и заплатят PCR тест за COVID-19, който да създадат до втория ден след идването си и да се самоизолират до приемането на отрицателен резултат;

- неимунизираните пасажери би трябвало да резервират и заплатят PCR проби за втория ден и осмия ден от идването си. Необходимо е те да останат под карантина за 10 дни вкъщи или на друго място, където са отседнали.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР