Великобритания навлиза в нов етап, заяви пред БНТ британският посланик

...
Великобритания навлиза в нов етап, заяви пред БНТ британският посланик
Коментари Харесай

Великобритания иска икономическа независимост от ЕС

" Англия навлиза в нов стадий ", съобщи пред Българска национална телевизия английският дипломат у нас Ема Хопкинс.

Не честваме, само че и не страдаме, посочи тя за напускането на Англия на Европейски Съюз. Обединеното кралство гледа оптимистично на бъдещето си. Хопкинс се надява, че Европейски Съюз ще продължи да се развива и да се вслушва в своите жители. Тя предвижда непоклатимост в Европа. Според нея ще има съглашение за комерсиалните връзки.

Англия желае да възвърне икономическата си самостоятелност, посочи дипломат Хопкинс. Прогнозите показвали, че Брутният вътрешен продукт на кралството ще пораства от връзките със Съединени американски щати, Китай, Австралия. Англия вижда капацитет със страните от Южна Америка.

Химията сред Борис Джонсън и Доналд Тръмп е мощна, те доста се харесват, сподели Ема Хопкинс.

140 000 българи са се записали, с цел да затвърдят статута си на уседналост във Англия. Техните права са предпазени, по думите й. От 2021 година ще има нова миграционна политика. Около 6000 български студенти учат във Англия. Обединеното кралство има изгода от българските студенти, посочи Хопкинс. Трябва да се видят новите миграционни правила, с цел да е ясно по какъв начин ще учат нашите студенти.

10 500 британци са се записали са живеят у нас. Те желаят да останат да живеят тук. Брекзит дава опция на британците да стартират да мислят по нов метод, съгласно дипломат Ема Хопкинс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР