Великобритания напълно е преустановила обмена на данъчна информация с Русия

...
Великобритания напълно е преустановила обмена на данъчна информация с Русия
Коментари Харесай

Великобритания е преустановила обмена на данъчна информация с Русия

Великобритания изцяло е прекратила обмена на данъчна информация с Русия и Беларус, заяви организация " Интерфакс ".

" Преустановяването на обмена на данъчна информация, което влиза в действие през днешния ден, значи, че Русия повече няма да получава информация по никое от споразуменията с Англия за продан на данъчна информация: " Обмен на информация при поискване " (EoIR), " Eдинен стандарт за отчетност " (CRS) или " Обмен на държавни отчетности " (CBCR) ", се отбелязва в известие на английското Министерство на финансите.

Англия обменя данъчна информация с Русия в границите на Конвенцията за административна взаимопомощ по данъчните въпроси, а също и по силата на двустранното съглашение за отбягване на двойното данъчно облагане.

Решението за прекратяване на обмена на данъчна информация подсигурява, че Великобритания няма да дава на съветските управляващи информация, която може да докара до увеличени данъчни облекчения или приходи за Руската федерация.

Англия се стреми да оказва " съдбоносен стопански напън " против съветските управляващи, по тази причина " не би било вярно да продължи да обменът на данъчна информация с Русия и Беларус ", разяснява Люси Фрейзър, финансов секретар на английското Министерство на финансите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР