Великобритания може да види необичайно меко време благодарение на топлия

...
Великобритания може да види необичайно меко време благодарение на топлия
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба казва, че живакът ще достигне „необичайни“ върхове този месец след хаоса от бурята

Англия може да види извънредно меко време с помощта на топлия въздух от субтропичния Атлантик.

Мет Офисните карти демонстрират температури, достигащи до 12C - много над междинното равнище от 7C, което нормално се усеща в Обединеното кралство в средата на декември. Това идва на фона на бруталното захлаждане, което донесе сняг през последните дни, преди поройните дъждове да оставят огромни елементи от страната да се борят с наводнения.

По-рано тази седмица температурите също се покачиха за малко след бурята Елин и Бурята Фъргюс удари, преди проливният дъжд да се върне. В поредност от туитове през вчерашния ден националната метеорологична организация сподели: „ Реактивният поток донесе чести зони с ниско налягане през последните дни, само че по-късно тази седмица ще забележим, че следите му се изместват по-на север и това ще разреши струпване на напън, изключително на юг. Така че, въпреки да не е изсъхнало за всички, следва по-малко мокър интервал.

" Освен това извънредно мек въздух за декември ще прист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР