Великобритания ме избра. Животът ме прати в Лондон през 2020

...
Великобритания ме избра. Животът ме прати в Лондон през 2020
Коментари Харесай

Васил Христов: Българите сме прекалено капсулирани и вглъбени в несъществени неща

„ Англия ме избра. Животът ме прати в Лондон през 2020 година малко преди пандемията. Никога не съм си представял да направя тази крачка отвън България. Предложих опита си на трите национални малките екрани, bTV бяха най-бързи “, сподели кореспондентът ни от Лондон Васил Христов в предаването „ 120 минути “. 

„ В тази динамичност рискуваме да се загубим в специалността. И е доста комплицирано, следвайки тази динамичност улавяме верните и същинските неща, тъй като сме удавени в море от дезинформация. Ние с нашите професионални умения мъчно се оправяме с подправените вести, то какво остава за хората, които са залети безусловно от този поток информация “, изясни той.

Той стана първият българин, член на Управителния комитет на най-старата организация на публицистите в света

„ Лондон и София не се разграничават в тези трендове с неналичието на престижи. Това съгласно мен е огромният проблем на съвремието ни. Мисля, че сме очевидци на консумация във всеки един аспект. Ние сме консуматорско общество и консумираме на едно без да сортираме доста “, добави Христов.

Според него огромният проблем на българите е, че са прекомерно капсулирани и вглъбени в несъществени неща. " Липсват ни визионери. Хора, които да имат визия за България не след три месеца, когато следва ротацията, а след три години, след 30 години ", добави той.

Той е първият българин, станал член на най-старата организация на публицисти в света

Той описа за фамилията и детството си. „ Мама тази седмица имаше рожден ден и я изненадах като се прибрах. Имах прелестно детство в Казанлък. Баща ми е багерист, а майка ми сглобяваше в кремона китари “, добави Христов.

Какво разяснява той по отношение на това, че е първият българин станал член на Управителния комитет на най-старата организация на публицисти в света - Foreign Press Association- гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР