Великобритания и нейните съюзници се съгласиха да изпратят по-смъртоносна военна

...
Великобритания и нейните съюзници се съгласиха да изпратят по-смъртоносна военна
Коментари Харесай

Спукана им е работата на руските нашественици - Великобритания и нейните съюзници изпращат тежки смъртоносни оръжия за Украйна

Великобритания и нейните съдружници се съгласиха да изпратят по-смъртоносна военна помощ на Украйна, с цел да я защитят против съветската инвазия, сподели английският министър на защитата Бен Уолъс, оповестява " Гардиън ".

След като бе хазаин на десетки интернационалните сътрудници на втората интернационална конференция на донорите на защитата за Украйна (IDDCU), той разяснява, че " вследствие на днешния ден в Украйна ще има повече смъртоносна помощ. Редица страни излязоха или с нови хрумвания, или с повече обещания за пари ".

Помощта ще включва даване на системи за въздушна и брегова защита, артилерия с по-голям обхват, бронирани транспортни средства, както и по-широка подготовка и логистична поддръжка.

" Днешната донорска конференция показва решимостта на интернационалната общественост да поддържа Украйна в лицето на противозаконната и непровокирана инвазия на президента Путин ".

" Засилваме координацията си, с цел да засилим тази военна поддръжка и да подсигуряваме, че въоръжените сили на Украйна стават по-силни, до момента в който не престават да отблъскват съветските сили ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР