Великобритания и Европейският съюз трябва да направят повече, за да

...
Великобритания и Европейският съюз трябва да направят повече, за да
Коментари Харесай

Борис Джонсън призова за по-тясна координация с ЕС за Русия

Великобритания и Европейският съюз би трябвало да създадат повече, с цел да засилят координираните ограничения за да санкционират Русия, в случай че тя наруши суверенитета на Украйна, сподели през днешния ден английският министър председател Борис Джонсън в телефонен диалог с председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 368
" Двамата са разискали тежката обстановка на украинската граница и са постигнали единодушие, че светът би трябвало да остане внимателен през идващите дни и часове ", сподели говорителка на канцеларията на Джонсън.

" Джонсън приветства единството на съдружниците, само че сподели, че може да се направи повече за бързото усилване на координираните ограничения ", добави говорителката.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 368  Шолц: Има задоволително основи за полемики с Русия Шолц: Има задоволително основи за полемики с Русия   Стефан Янев ще взе участие в срещата на министрите на защитата от НАТО в Брюксел  Стефан Янев ще взе участие в срещата на министрите на защитата от НАТО в Брюксел  Асен Агов: Путин няма да нападне Украйна Асен Агов: Путин няма да нападне Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР