Великобритания е “моторна лодка, докато Европейският съюз е по-тромав кораб,

...
Великобритания е “моторна лодка, докато Европейският съюз е по-тромав кораб,
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Трябваше по-добре да се подготвим за имунизационната кампания


Англия е “моторна лодка ”, до момента в който Европейският съюз е по-тромав транспортен съд, съобщи Урсула фон дер Лайен , защитавайки дефицита на ваксини в Европейски Съюз , съобщи БГН Европейски Съюз .

В изявление за разнообразни медии ръководителят на Европейската комисия сподели, че блокът би трябвало да се приготви за спомагателни „ спънки “ и „ индустриални проблеми “ и даже за „ дефицит “ на съставни елементи.
Европа се стреми да имунизира 70% от възрастното население преди края на лятото, акцентира Фон дер Лайен.
Според нея, Европа би трябвало да се приготви за възможен дефицит на първични материали или някои съставни елементи на имунизациите, написа „ Гардиън ”.
„ Гледайки в огледалото за назад виждане “, излиза наяве, че Европейски Съюз е трябвало да мисли повече за всеобщото произвеждане и обвързваните с това провокации, сподели ръководителят на Европейска комисия. Според нея е трябвало хората да бъдат предизвестени, че първоначално процесът няма да бъде равен ие ще има възходи и падения.
Една страна независимо може да бъде моторна лодка, до момента в който Европейски Съюз е по-скоро като транспортен съд. Преди да сключат контракт с фармацевтичните компании, 27-те държави-членки разполагаха с пет дни, с цел да кажат дали са се съгласили или не, което естествено забавя процеса, изясни Фон дер Лайен, разяснявайки решението на Англия да избра издаването на незабавни позволения за използване на имунизацията. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР