Великобритания е една от най-богатите държави в света, но също

...
Великобритания е една от най-богатите държави в света, но също
Коментари Харесай

Във Великобритания най-високо платените получават 2660 лева на час

Великобритания е една от най-богатите страни в света, само че също по този начин е известна и с това, че разликата сред най-високо платените и получаващите минимално заплащане е най-силно изразена, спрямо другите страни членки на Г7- групата на седемте най-развити страни в света.

Според проучване, което е основано на годините доклади, които фирмите подават пред данъчните служби на Кралството, може да се наблюдава в елементи какъв брой огромна е разликата в заплащането на другите хора.

Информацията демонстрира, че на 4 януари в 15 часа българско време, мениджърите на най-големите английски компании са създали повече пари в сравнение с междинният английски служащ ще направи през цялата година. 

Това значи, че за първите два работни дни на новата година, тези към 100 предприемачи или мениджъри са проработили повече от 34 963 паундa или еквивалента на 79 500 лв.. Толкова е междинната годишна заплата, съгласно английската статистика за миналата 2023 година за работещите на цялостен работен ден.

Продължавайки да считаме, това значи, че топ мениджърите на първите 100 компании по величина, които продават акции на Лондонската борса, получават годишно междинна заплата от 3,8 милиона паунда или близо 8,6 млн. лв. годишно.

За разлика от България, на Острова възнаграждението се дефинира на час. Така, излиза, че във Англия най-високо платените получават 2660 лв. на час, което е 109 пъти над това, което получава междинният служащ - малко над 24 лв. на час.

Според същото проучване най-хубавите адвокати на Острова ще изработят междинния приход за годината на множеството британци  при започване на седмицата, която стартира на следващия ден, а топ банкерите ще го създадат " едвам " на 17  януари.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР