Велико Търново. В града ще се проведе инициатива за безплатни

...
Велико Търново. В града ще се проведе инициатива за безплатни
Коментари Харесай

Велико Търново: В града ще се проведе кампания за безплатни дигитални обучения

Велико Търново. В града ще се организира самодейност за безвъзмездни цифрови образования. Организатор са Гугъл и SoftUni Digital, а акцията се организира в над 37 града в България, в това число във Велико Търново. Проектът е почнал на 14 май. 12 особено подготвени от Гугъл консултанти водят безвъзмездни семинари и самостоятелни образования допълнително от 37 града в България. Трейнърите се концентрират върху опциите, които цифровият свят дава и ще образоват представители и притежатели на дребни и приблизително огромни компании, както и всички искащи да обогатят цифровите си умения в потреблението на онлайн принадлежности за напредък. Гугъл има за цел да образова 15 000 души от дребни и междинни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това по какъв начин да се регистрирате в програмата е оповестена на уеб страницата.
Дигиталният гараж е стратегия, която оказва помощ на хората да подобрят цифровите си умения гратис. Програмата предлага онлайн и офлайн образования, основани от Гугъл, които способстват за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки лично движение и посредством гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България започва през месец май 2018 година и ще продължи до края на 2018 година
Според уредниците онлайн наличието е толкоз значимо за дребните и междинни бизнеси, тъй като 70% от хората в България употребяват интернет за персонални цели, 55% от хората в България употребяват смарт телефон, 48% от хората в България, които употребяват интернет, пазарят онлайн, а 56% от хората в България, които употребяват интернет, съпоставят услуги и артикули онлайн преди покупка.
За реализиране задачата на плана цифровите консултанти ще посетят град Велико Търново в интервала 2 юли до 6 юли 2018 и 16 юли – 20 юли 2018 година, където ще проведат семинари и самостоятелни съвещания изцяло гратис.
Семинарите в град Велико Търново ще се проведат с поддръжката на Стопански факултет на Великотърновски университет " Св. св. Кирил и Методий " на следните дати:
- 5 юли 2018 – 17.30 – 19.00 - Стопански факултет на ВТУ " Св. св. Кирил и Методий ", ул. " Арх. Георги Козаров " 1. ет.1, Зала 2;
- 19 юли 2018 – 17.30 – 19.00 - Стопански факултет на ВТУ " Св. св. Кирил и Методий ", ул. " Арх. Георги Козаров " 1. ет.1, Зала 2.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР