Велико Търново. В Деня на Независимостта на България – 22

...
Велико Търново. В Деня на Независимостта на България – 22
Коментари Харесай

Велико Търново: Забраняват се сергиите в центъра на града в Деня на Независимостта, разрешена е продажбата единствено на български национални знамена и балони

Велико Търново. В Деня на Независимостта на България – 22 септември, в центъра на Велико Търново ще бъде неразрешено разполагането на преместваеми обекти (сергии, маси и др.) за търговски и други обслужващи действия - продажба на промишлени и хранителни артикули, осъществяване на промоции и осъществяване на рекламни акции. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Рестрикцията е въведена със заповед на кмета на Старата столица Даниел Панов и се отнася за цялото продължение на улиците „ Васил Левски “, „ Независимост “, „ Христо Ботев “ и площад „ Майка България “.
Допуска се единствено едно изключение - позволено ще бъде слагането на преместваеми обекти за краткотрайна търговия – продажба на български национални флагове и балони.
За осъществяването на заповедта ще наблюдават длъжностни лица от Община Велико Търново и чиновници на Районното ръководство на полицията в Старата столица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР