Велико Търново се представя на есенното издание на най-голямото събитие

...
Велико Търново се представя на есенното издание на най-голямото събитие
Коментари Харесай

Велико Търново се представя на есенното туристическо изложение в Букурещ

Велико Търново се показва на есенното издание на най-голямото събитие в Румъния, отдадено на туристическата промишленост – ROMANIAN TOURISM FAIL (TTR).

Четиридесетото издание на ревюто се организира от 15 до 18 ноември в “РОМЕКСПО ”- Букурещ на повърхност от от 15 300 квадратни метра.

Един от акцентите на българския информативен щанд на борсата е Старата столица, която се промотира от Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “. Пред всеобщата аудитория и експертите в сектора в северната ни съседка се разпространяват опциите за целогодишен културен туризъм във Велико Търново и района. Специално за ревюто са готови брошури и каталози на румънски език, както и нова видео презентация за културно-историческите направления, богатата фестивална стратегия, атракциите, арт събитията в болярския град.

На ревюто Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “ е към този момент е преподписала контракти с сътрудници от северната ни съседка за идната година. Установени са и нови контакти с румънски туроператори, които са показали интерес към проведени екскурзии във Велико Търново и района, заяви шефът на Общинската туристическа организация Борислав Йорданов.

ROMANIAN TOURISM FAIL (TTR) е най-голямото туристическо ревю в Румъния, предопределено както за всеобщата аудитория, по този начин и за експерти в сектора. На него се показват най-интересните туристически предложения и атракции, както от Румъния, по този начин и за чужбина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР