Велико Търново осъмна с плакати, които зоват “Нито глас за

...
Велико Търново осъмна с плакати, които зоват “Нито глас за
Коментари Харесай

Велико Търново осъмна с плакати Нито глас за Пеевски

Велико Търново осъмна с плакати, които зоват “Нито глас за Пеевски!”. Битката за остарялата столица на България набира скорост броени дни преди парламентарните избори на 14 ноември.

Христо Иванов, лидерът на листата на "Демократична България " във Велико Търново, който избра да се изправи лице в лице с Делян Пеевски, прикани водачите на листите на останалите политически сили в региона да призоват гласоподавателите си да не поддържат Движение за права и свободи и Пеевски. Към този негов апел към този момент се причислиха други политически обединения.

“С кандидатирането на Пеевски Движение за права и свободи явно споделя: „ Ние няма да се съобразяваме с интернационалното публично мнение и глобите по "Магнитски ", нас не ни интересува какво мисли болшинството от българските жители. Ние ще държим своята позиция на златен пръст с цената на всичко “, сподели по Българското национално радио съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов.

“Демократична България” е единствената политическа мощ, която остро реагира против това желание. Ние сме поръчител, че идващото ръководство няма да включва Движение за права и свободи и корупционните мрежи към сараите, нито през предния вход, нито през задния вход, сподели още Христо Иванов.

Той провокира на открит спор Делян Пеевски. “До момента той бяга от сходна среща, тъй като ще би трябвало обществено да изясни своята кариера и замогване и да отговори на въпроси за неналичието години наред на принос за растежа на страната и решаването на значимите за обществото ни,” счита Иванов.

Според него е въпрос на национална борба партиите да поддържат апела "Нито глас за Пеевски ", с цел да могат да се решат всички останали проблеми. Целта на апела “Нито глас за Пеевски” надвишава границите на политическите сили и цели да извади на показ съпротивителните сили на цялото общество, счита Иванов. Затова нашата борба с Пеевски във Велико Търново, е символна борба по тази причина по какъв начин ще се развива България – дали ще се връща обратно или ще върви напред. "Призоваваме гласоподавателите от великотърновския МИР: Нито глас за Пеевски! Става дума за българската държавност, за нашето бъдеще, за това по какъв начин ще се развива България. "

По-рано съпредседателят на "Демократична България " акцентира, че апелът му не включва ГЕРБ, тъй като дружно с Движение за права и свободи са носители на корупционния модел, а доказателство за това е срещата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, определен от ГЕРБ, с делегация на Движение за права и свободи с Пеевски в кабинета си, напомня Иванов.

"Пеевски е въплъщение на модела на Сарая, на модела към Движение за права и свободи, който в действителност съставлява сърцевината на завладяването на българската страна от мафията ", показва Христо Иванов.

“Целта на Демократична България не е кратковременен резултат единствено тук, във Велико Търново, а да покажем на българското общество, че има задоволително съпротивителни сили против корупционните и нездравословни за развиването ни модели. Затова: Нито глас за Пеевски!”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР