Велико Търново. Областният управител на Велико Търново проф. д-р Любомира

...
Велико Търново. Областният управител на Велико Търново проф. д-р Любомира
Коментари Харесай

Велико Търново: Областният управител проф. д-р Любомира Попова е избрана за областен координатор към Националната стратегия за учене през целия живот

Велико Търново. Областният шеф на Велико Търново проф. доктор Любомира Попова е определена за регионален координатор към Националната тактика за учене през целия живот, оповестиха от Областна администрация . Заедно с регионалния шеф на Габрово Невена Петкова те участваха в разискване на въпроси и тематики свързани с пътищата и ограниченията за повишение на уменията на възрастните. Дискусията, която се организира в Габрово е част от огромния народен съвещателен развой, който се организира в България по повод повишение на уменията на възрастните.
Семинарът бе открит от Областния шеф на Габрово Невена Петкова и Георги Маринов – шеф на Регионалното ръководство на образованието и заместник-областен координатор за Габрово за учене през целия живот. В диалозите взе участие и Цанко Стефанов – основен специалист Регионално развиване в Областна администрация Велико Търново. Валентина Дейкова от Министерството на образованието показа задачите на тактиката за учене на възрастни. Членовете на екипа на националния координатор за учене на възрастни показаха главните акценти и рекомендации по отношение на повишение на уменията на възрастните. В рамките на дебата бяха разисквани предпочитаните целеви групи, включително посредством доразвитие и надграждане на полемиките от други събитията на националния координатор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР