Велико Търново. Народният представител от ГЕРБ - Велико Търново и

...
Велико Търново. Народният представител от ГЕРБ - Велико Търново и
Коментари Харесай

Велико Търново: Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова поздрави студенти и преподаватели от ВТУ по повод откриването на академичната година в университета

Велико Търново. Народният представител от ГЕРБ - Велико Търново и член на Комисията по образованието и науката в Народното събрание Станислава Стоянова почете откриването на академичната година във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Депутатът поздрави ректора проф. Христо Бонджолов, преподавателите и студентите и им пожела да не стопират да преследват фантазиите си в областта на науката.
„ Събирайте мъчно, постепенно и целеустремено вашите песъчинки академично познание. Бъдете смели в това изпитание, с цел да превърнете дребните стъпки в сполучлива кариера. Четете непрестанно, уважавайте университетския дух и не забравяйте, че колкото повече порти отваряте, толкоз повече остават неотворени ”, посъветва първокурсниците националният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова.
След формалната гала тя персонално насочи пожеланията си за триумф и добър резултат към десетки студенти и преподаватели във Великотърновския университет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР