Велико Търново. Красимир Балъков остава начело на Етър“ като главен

...
Велико Търново. Красимир Балъков остава начело на Етър“ като главен
Коментари Харесай

Велико Търново: Красимир Балъков остава начело на „Етър“ като главен мениджър

Велико Търново. Красимир Балъков остава отпред на „ Етър “ като основен управител и е окуражен „ Етър “ да бъде още по-силен през новия сезон. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Балъков бе показан на специфична конференция от члена на клубната администрация Александър Нанков. „ Етър “ приключи една сполучлива година, натрупахме опит, който бе значим за нас. Заслугата е на футболистите и треньорите. Ние имаме най-хубавия екип в Първа лига, без значение от изискванията, в които работи нашият клуб и можем да се гордеем с него. Поздравявам Красимир Балъков за сполучливия свършек на сезона, приветствам Станислав Генчев, Калоян Чакъров, Илиян Киряков и Тодор Колев. Имахме много диалози както с Общината, по този начин и с господин Балъков и се веселя, че той остава при нас. Красимир Балъков най-хубавият треньор в България, той е новият основен управител на „ Етър “, съобщи Александър Нанков, а думите му бяха посрещнати с овации от присъстващите. Договорът на Балъков е за период от 1 година.
Административният шеф Страцимир Тинчев заяви детайлности по проекта за подготовка. На 26 юни тимът отпътува на лагер в Дряново, където ще се готви. Днес е първата контрола с ЦСКА, следват мачове с „ Дунав “, „ Локо “ (Сф), „ Несебър “, „ Ботев “ (Гълъбово) и „ Литекс “. Официалното показване е на 13 юли преди мача с „ Литекс “ на стадион „ Ивайло “.
„ Етър “ притегли първите си две нови попълнения за идния сезон в Първа лига. Това са централният бранител и естонски национал Артьом Артюнин и левият бек Крум Стоянов, който идва от „ Динамо “ (Минск). Отборът се резервира в по-голямата си степен. Футболистите с изтекли контракти Ерик Почански, Христо Иванов, Венци Василев, Иван Вълчанов и Яни Пехливанов, Чавдар Ивайлов са ги възобновили. Действащи контракти си имат Румен Руменов и Стефан Неделчев, които бяха спрягани по медиите, че напущат.
Засега под въпрос остават Георги Сърмов, Алиуне Бадара и Аласана Мане, само че и с тримата се поддържа връзка и диалозите с тях и техните мениджъри не престават. „ Етър “ постоянно започва подготовка с двама юноши от школата. Това са Кольо Станев и централният бранител Валери Радославов, за който Балъков съобщи, че доста му припомня по фигура и качества на починалия Трифон Иванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР