Велико Търново. Изложба, част от програмата на Международното изложение Културен

...
Велико Търново. Изложба, част от програмата на Международното изложение Културен
Коментари Харесай

Велико Търново: Изложба, част от програмата на Международното изложение „Културен туризъм“, е подредена в центъра на града

Велико Търново. Изложба, част от програмата на Международното ревю „ Културен туризъм “, е подредена в центъра на Велико Търново. Пред Факултета по изобразително изкуство към ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ има 9 табла, с 18 фотоси, които показват разнообразни картини и пейзажи от старопрестолния град, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Експозицията е взаимен план на Търновския фотоклуб и Община Велико Търново. Снимките показват старопрестолния град и най-известните му забележителности през всички сезони на годината. Те могат да бъдат видени до 22 април.
„ Фокус “ напомня, че XV издание на Международното ревю „ Културен туризъм “ ще се организира от 19 до 21 април във Велико Търново. За първи път форумът ще бъде в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “. Организаторите дават обещание, че в границите на събитието участниците ще трансфорат някои от най-атрактивните места в остарялата столица в натурален фон за показване на разнообразни артистични прояви, въстановки, занаяти, презентации и креативен събития, посредством които да срещнат публиката по един забавен и неповторим метод с техния район.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР