Велико Търново. Градът е домакин на детския футболен турнир за

...
Велико Търново. Градът е домакин на детския футболен турнир за
Коментари Харесай

Велико Търново: Осем детски отбора се състезават за футболната купа „М&BM“

Велико Търново. Градът е хазаин на детския футболен шампионат за Купата на M&BM. Състезанията се организират под патронажа на кмета на Общината Даниел Панов и са част от националната стратегия „ Децата и футболът “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Осем тима спорят за трофея, като срещите се играят през днешния ден и на следващия ден (9 и 10 октомври) в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “. Турнирът е проведен от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Община Велико Търново.
Финалът ще стартира в 11.40 часа на 10 октомври, а незабавно след мача е награждаването на спечелилите. В церемонията ще се включат героите от САЩ’94 Красимир Балъков и Бончо Генчев, както и кметът Даниел Панов.
В конкуренцията мерят сили тимовете на „ Етър “ (Велико Търново), „ Академик “ (Свищов), „ Янтра “ (Полски Тръмбеш), „ Левски 1986 “ (Стражица), „ Локомотив “ (Горна Оряховица), „ Павликени “ (Павликени), „ Изгрев-93 “ (село Царевец) и „ Белица 2017 “ (Килифарево). Всички отбори ще получат футболни екипировки и топки, които са обезпечени от компанията “M&BM ”, която е общоприет спонсор на шампионата. Ще бъдат присъдени и самостоятелни награди за най-хубави вратар, бранител, полузащитник, нападател, играч и треньор, за най-техничен играч и най-полезен състезател, както и за голмайстор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР