Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен

...
Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен
Коментари Харесай

Велико Минков прочувствено: Искам синът ми да расте с брат си!

Велико Минков, който се бори да бъде приет като биологичен татко на бебето на Габриела Славова, излезе с трогателен пост в обществените мрежи.

Той благодари на майката на починалия Пейо, в чието ликвидиране са упрекнати Габриела и майка й Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за краткотрайно развъждане 6-годишният наследник на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов наследник. П

о силата на закона, като брачен партньор на Габриела, убитият Пейо Пеев е формален татко на двете деца. Той обаче е имал желание по правосъден път да признае, че Велико Минков е биологичен татко на детето, заяви неговата адвокатка.

" Тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! ", написа Велико Минков във фейсбук.

Мъжът отбелязва, че ще бъде в действителност спокоен, когато грижите за бебето бъдат поверени на него. Той благодари за поддръжката, която е получил от другари, познати и непознати.

" Надявам се час по-скоро да спечелва и справедливостта посредством съда, а моят наследник да ми бъде поверен, като давам обещание да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме дружно безчет пъти Царя Лъв, напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един баща лъв... "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР