Великият Лионел Меси одписа с Барса до юни 2021 г.,

...
Великият Лионел Меси одписа с Барса до юни 2021 г.,
Коментари Харесай

Меси в ”Барса” до 2021 с 560 000 евро седмична заплата

Великият Лионел Меси одписа с ”Барса ” до юни 2021 година, седмичната му заплата скача на 560 000 евро, а единствено за подписа си Лео ще получи 80 милиона евро. Може дабъде изплатен за 700 млн. евро. С новия договор на Меси се спекулираше цяло лято, а слуховете се ускориха след прехвърлянето на Неймар в " Пари Сен Жермен ". И тези клюки в бяха в посока на овакантяване на най-успелия футболист в историята на " Барса ".

Говореше се, че той не просто желал доста пари, а също по този начин опитвал да диктува трансферната политика на клуба си - упорствал за гаранции за привличането на звезди, другояче щял да си тръгне без пари идващото лято.

Вчера Лео получи поредна премия - " Златна обувка " за голмайстор №1 на Европа. Призът му връчи неговият предходник с оценката - Луис Суарес, друга звезда на Барса.

Каталунците се похвалиха с забавна статистика през днешния ден. Лионел Меси е дебютирал за клуба от " Камп Ноу " преди 4788 дни. За този интервал е играл в 602 мача, отбелязал е 523 гола и е спечелил 30 трофея.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР