Великите неща не се правят чрез импулси, а чрез серия

...
Великите неща не се правят чрез импулси, а чрез серия
Коментари Харесай

Mustela и ти: Днес всички можем да се обединим, за да оставим една по-чиста планета на децата си

„ Великите неща не се вършат посредством импулси, а посредством серия от дребни неща, събрани дружно. ” - споделя Винсент ван Гог, а думите му като че ли имат още по-голяма мощ в наши дни.

Значителна част от хората са на мнение, че опазването на околната среда и това да оставим една по-чиста планета на децата си е голяма и съвсем непостижима задача. Истината обаче е, че великите неща в действителност са резултат от дребни стъпки, които всеки от нас би могъл да стартира да прави в всекидневието си. Важно е постоянството, което води със себе си чувството, че вършиш нещо в действителност значимо.

Устойчивият метод на живот е тематика, за която приказваме все по-често, а през днешния ден ще ви дадем съответен образец от кое място можете да започнете. Идеята зад термина “устойчив ” се крие в това да дадем приоритет на потреблението на естествени и възобновими запаси, вместо непрекъснато да сътворяваме непотребни боклуци и по този метод в допълнение да замърсяваме към този момент задъхващата се планета.

Ако желаете и вие да опитате този метод на живот, с една дребна, само че извънредно значима стъпка, бихте могли да опитате новата. Основните съставки в нея са френско органично маслиново масло и алое вера. Маслиновото масло е с високо наличие на омега 6 и 9, които са известни със своите подхранващи кожата свойства, до момента в който органичното алое вера омекотява и успокоява кожата.

Органик серията за цялото семейство съдържа 4 продукта:

Измиващ гел с нежна формула и подобаващ за всеки вид коса.

Хидратиращ крем, който успокоява и най-чувствителната кожа, като в допълнение към това основава предпазен филм.

Мицеларна вода без изплакване, която почиства лицето, ръцете и зоната под пелената при бебета. Подходяща е даже за премахването на замърсявания и грим при възрастните.

Крем срещу подсичане, който успокоява кожата на бебето и я защищава, създавайки специфичен предпазен филм.

Серията е сертифицирана от Ecocert Greenlife и основана тъй че всички артикули да бъдат екологични, както от вътрешната страна, по този начин и извън. Почистващите формули са биоразградими, което значи, че продуктите не оставят трайни следи във водата, когато попаднат в канализацията. Всички опаковки са направени от стабилно добита захарна тръстика и са изцяло рециклируеми. В допълнение към това са отстранени всички вторични и картонени опаковки, с цел да се минимизира оптимално отпечатъка върху околната среда.

Така Mustela ви дава опцията да употребявате една козметична серия за всички членове на фамилията, която е основана с мисъл за бъдещето на нашите деца. По този метод бихте могли да сложите началото на своя резистентен метод на живот, или да го обогатите, в случай че към този момент се е трансформирал във ваш лозунг.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР