Великденска неделя означава шоколадови яйца – но една майка критикува

...
Великденска неделя означава шоколадови яйца – но една майка критикува
Коментари Харесай

Мама казва, че родителите се отнасят към Великден като към „втора Коледа“ – но тя „не го разбира“

Великденска неделя значи шоколадови яйца – само че една майка подлага на критика родителите, които прекаляват по това време на годината.

Ако имате деца, може би сте похарчили малко положение за великденски яйца, които те ще могат да натикан на следващия ден (31 март, неделя), когато честваме Великден. Но пръснали ли сте се и с играчки и други дарове за вашите деца? Традиционно Великден е време, когато шоколадовите яйца са единствените дарове, които се разменят, само че през последните години някои родители взеха решение вместо това да купуват играчки за децата си - изключително в случай че дребните им не са огромни фенове на шоколада.

Но една майка жигосах тази концепция, потвърждавайки, че празникът се е трансформирал във „ втора Коледа “ измежду някои фамилии, като нейни другари харчат над 100 $ (£80) за „ великденски кошници “, цялостни със сладкиши, играчки и други дарове.

Майка сподели, че фамилията ѝ не чества Великден, тъй че тя не „ получава “ шума към празника – и като види по какъв начин родителите се пръскат толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР