Великден е възможност да се срещнат със семейството, но не

...
Великден е възможност да се срещнат със семейството, но не
Коментари Харесай

Великден ще бъде трудно време за тези зодии

Великден е опция да се срещнат със фамилията, само че освен – доста хора тогава стартират да мислят за бъдещето си и да се чудят дали има някой в ​​живота им, с който един ден биха могли да основат дом. Някои от зодиите тази година ще стигнат до неприятни заключения.

Хороскоп за Великден 2022г

По време на Великден хората под тези зодии ще би трябвало да се изправят пред мъчителната истина за любовния си живот. Сърцето им ще стартира да трепти за някого, само че това няма да докара до огромна изгода. Време е да осъзнаят несигурността на личните си любовни избори. Те въобще не подсигуряват щастливо бъдеще.

Великден ще бъде мъчно време за тези зодии. Те ще се усещат самотни
Тези зодии няма да имат благополучен и спокоен Великден:

Телец

Под въздействието на Венера самотните представители на зодия Телец ще прекарват дните в мисли за любовния си живот. Не след дълго ще схванат, че им липсва някой, с който да приказват почтено. По време на фамилно събиране те ще се усещат извънредно, когато някой ги попита за бъдещето. Всичките им неприятни решения от последните няколко месеца ще бъдат запомнени за момент.

Скорпион

Зодия Скорпион ще изпитат мощна липсва по някой, който неотдавна са изгубили. Те ще осъзнаят, че са се чувствали по-щастливи във връзката, в сравнение с в този момент, тъй че решението да се разделят е сериозна неточност. Те обаче няма да могат да се свържат с някогашния и да им кажат за това. Ако му изпратят известие, няма да получат отговор.

Овен

По време на тазгодишния Великден зодия Овен ще открият, че индивидът, с който се срещат отдавна, в действителност не ги приема на съществено. Той поддържа връзка с тях единствено за развлечение, само че въобще няма далечни проекти. През целия Великден техния сътрудник няма да ги потърси. Така той ще изпрати явен сигнал, че въобще не мисли за сериозна връзка.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР