Великден е фантастично време за децата да имат почивка от

...
Великден е фантастично време за децата да имат почивка от
Коментари Харесай

Нещата, които трябва да направите преди Великден

Великден е фантастично време за децата да имат отмора от учебно заведение. Ако ще се присъедините към тях и ще вземете нужния отпуск през Великден, време е да започнете да планирате някои занимателни, подобаващи за фамилията Великденски действия - и ние имаме няколко страхотни хрумвания.
1. Отидете да наблюдавате птици
Увийте се топло, вземете си си дъждобрани и тръгнете към локалната провинция, с цел да забележите някои птици. Пролетта е цудесно време да видите разнообразни типове, защото е размножителен сезон. Вземете лист с отметки или даже лист за оцветяване и вижте кой може да забележи най-вече типове. И не забравяйте пикника си!
2. Започнете предизвикателство „ активирай се
Ако смятате, че фамилията ви прекарва малко прекомерно доста време, сгушено на дивана, гледайки телевизия, за какво не употребявате великденските празници като опция да се раздвижите? Предизвикайте фамилията си да прави най-малко половин час енергични действия дневно, без значение дали става въпрос за вървене, тичане, плуване или даже дискотека в кухнята. Поддържайте режима си разнороден, с цел да не се отегчавате и оставете децата да играят роля в избора на заниманието за деня. Това е и идеалният метод да изгорите всички тези великденски яйца.
3. Отидете на къмпинг
Почивките по Великден могат да бъдат скъпи, защото всички цени се повишават, когато учебните заведения не работят. Можете да спестите вашите стотинки и отново да се насладите на занимателно фамилно бягство, като отидете на къмпинг. Ще ви трябват здрава палатка и някакъв различен комплект, само че по-късно можете да отидете на практика на всички места. И в случай че вали, можете да останете уютни под прикритие и да разказвате призрачни истории или да играете настолни игри. Или за какво да не прегърнете дъжда, да се отправите на разходка и да намерите най-големите локви, в които да се пръскате?
4. Посетете локален музей или изложба
Ако погледнете онлайн какво се случва във вашия регион, евентуално ще откриете, че доста музеи са безвъзмездни и имат специфични фамилни събития по Великден. Излезте и се възползвайте от тези фантастични локални места, научете нещо ново и се запознайте с някои на практика изложения.
5. Планирайте разходка или колоездене
Излезте и разгледайте локалния регион, като предизвикате фамилията си да възнамерява друг маршрут всеки ден (или през ден, в случай че имате потребност от почивка). Това може да бъде разходка в гората, велосипедна пътека откъм канала, ден в парка или каквото ви харесва.
 Около 30 милиона яйца изяждаме за Великден, една трета от тях са вносни Около 30 милиона яйца изяждаме за Великден, една трета от тях са вносни
Всяко трето яйце, което ядем по Великден, е вносно. Това споделя пред " Телеграф “ шефът на Съюза на птицевъдите Димитър Белоречков....
6. Лов за великденски яйца
Нямаше да е Великден без лов на яйца. Можете да се присъедините към проведен лов във вашия регион или да планирате собствен личен в задната градина.
7. Валцуване на яйца
Понякога най-простите удоволствия са най-хубави. Научете децата си на вековната игра на търкаляне на яйца, която стартира с декориране на яйцата ви по какъвто и да е креативен метод. Когато приключат, хвърлете ги по прилежащия рид, с цел да видите чие яйце го спуска първо и в едно парче!
8. Изработване на похлупак
 Австрия: Без разхлабване ограниченията по Великден Австрия: Без разхлабване ограниченията по Великден
Австрия няма да облекчава ограниченията за идните великденски празници, заяви DarikNews. Правителството организира съвещания по въпро...
Това е занимателен и изобретателен метод да прекарате време през Великден, като извършите красива великденска шапка, украсена с пера, багра, искра или каквото друго ви харесва. Не забравяйте да имате малко фешън ревю в края!
9. Великденски занаяти
Освен правенето на похлупак, има и доста други великденски занаяти, които вие и децата можете да извършите - от основаването на картички за близки до правенето на козунаци и даже печенето.
Великден набилява! Направете си го радостен и паметен!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР