Вели Отвертката е способна на всичко, за да изпъкне сред

...
Вели Отвертката е способна на всичко, за да изпъкне сред
Коментари Харесай

Скандално и нахално! Вели Отвертката се разходи без сутиен в мол, съсипаха я

Вели Отвертката е способна на всичко, с цел да изпъкне измежду другите. Нейните разходки в мола не са просто за шопинг и среща с приятелки. Вели отива там готова с двете си " бойни гранати ", които са пуснати свободно. Именно такава фотография качи в Instagram OnlyFans звездата, от която излиза наяве, че е била на пазар в столичен мол.

Виж още: Стела смъкна картите! Влогъртата разяснява хейта и призна за съществени персонални проблеми 

Разходката на Вели в мола е предизвикала две неща: Мъжете гледат с ококорени очи, дамите им се мръщят и кълнат. Палавата инфлуенсърка не е отговорна, че е решила да се разноски без сутиен в комерсиалния център, а в нейна отбрана би трябвало да отбележим, че даже не е разголена. Тънкото пуловерче обаче не може да прикрие неналичието на сутиен, а това отприщи всенародна " обич " в мненията.

 Instagram

" Така и по този начин си в мола... купи си някакъв сутиен. ", " Забравила си да си сложиш сутиен! ", " Отвертката поставила ли си? ", са част от мненията на възмутени консуматори. Други обаче са повече от удовлетворени и наподобява, че щастливите доминират. 

Госпожица Отвертка обаче не се визира от неприятните мнения, тъй като никак не ѝ пука за мнението на хората и прави това, което я... задоволява.

Виж още: Плеймейтска мода: Моника Валериева си сподели котето и пропя 

Изображение: https://www.instagram.com/georgieva.veli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР