Вегетарианската диета е подходяща за Девите, а кето за Лъвовете?

...
Вегетарианската диета е подходяща за Девите, а кето за Лъвовете?
Коментари Харесай

Диета според зодията – Какво трябва да хапва всяка зодия

Вегетарианската диета е подобаваща за Девите, а кето за Лъвовете? Ето каква би трябвало да бъде вашата диета съгласно зодията.

Как да съставим идеално уравновесено меню? Астрологията показва склонностите и метода на живот на всяка зодия, които си коства да вземете поради при избора на здравословна диета.

Овните би трябвало да изберат диета с ниско наличие на въглехидрати, Раците би трябвало да изберат веган меню, а Стрелците би трябвало да изберат средиземноморско меню.

реклама

Запознайте се с целесъобразната си диета съгласно зодията:

Овен

Овенът е вулкан от сила. Той води деен и под напрежение метод на живот, тъй че се нуждае от уравновесена диета и постоянно хранене, с цел да поддържа добра форма.

За страдание от време на време протяга ръка към нездравословни закуски. Той би трябвало да включва доста протеини и мазнини в дневното си меню и изцяло да заобикаля въглехидратите.

Препоръчва се суплементация, най-вече с магнезий и витамин D.

Телец

Телецът, сходно на гръцкия Дионис, обича да пирува, да яде и да пие вино без мярка.

Освен чисто обществен аспект, той търпи доста загуби от това. Основният от тях е проблемите с поддържането на подобаващ ИТМ.

Диетата за Телец би трябвало да се основава на елиминирането на въглехидрати, т.е. диета с ниско наличие на въглехидрати артикули като самун, тестени произведения, сладкиши, захар и включването на меню с ниско наличие на мазнини, което ще докара до загуба на тегло.

Близнаци

Близнаците, като един от представителите на въздушната буря, би трябвало да слязат малко на земята и да се погрижат за вярното хранене.

Особено внимание би трябвало да се обърне на хидратирането на тялото. Идеалната диета за Близнаци би трябвало да е без глутен.

реклама

Елиминирането на пшеница, ръж, овес и замяната им с: ориз, картофи, царевица и тапиока ще има позитивен резултат върху храносмилателната система.

Рак

Ракът обръща доста внимание на грижата за диетата си. Склонен е към меланхолия и е разпален по готвенето.

Не без съображение му се приписва свръхчувствителност, като това важи еднообразно както за сферата на страстите, по този начин и за физическото богатство.

Той би трябвало да съблюдава елементарно смилаема, най-вече веган диета и да заобикаля млечните артикули, които въздействат отрицателно на храносмилателната система.

Лъв

Лъвът е един от най-силните знаци в целия хороскоп. Силната персона върви ръка за ръка с положителното здраве, само че за жалост интензивният метод на живот, който води, се отразява отрицателно на рационалното хранене.

Лъвът не съблюдава избрани часове на хранене и постоянно протяга ръка към нездравословни закуски.

Препоръчва се кето диета, която включва цялостно унищожаване на въглехидратите и замяната им с артикули с високо наличие на мазнини.

Дева

Девата би трябвало да управлява всяка сфера на живота, в това число здравословния метод на живот.

Ястията, приготвени по изпитани предписания, нормално имат уместно калорично наличие и са добре уравновесени.

реклама

Въпреки това, като се има поради, че Девата води затънал метод на живот, тя би трябвало да премине към вегетарианска диета, която отстранява склонността към запек и хемороиди.

Везни

Везните, сходно на Близнаци и Водолей, са под въздействието на детайла въздух, което значи под напрежение график и липса на време за рационално хранене.

В менюто на Везните би трябвало да доминира дъгова диета, състояща се от зеленчуци и плодове. Какво значи?

Всеки ден от седмицата има друг цвят – жълт понеделник, червен вторник, синя сряда, зелен четвъртък, оранжев петък, лилава събота и розова неделя.

Скорпион

Скорпионът е индивидуалист, който не се поддава на трендовете, даже когато става дума за здравословно хранене.

Той се храни нередовно, менюто се основава най-вече на полуфабрикати или подготвени ястия за бързо хранене, което има неприятни последствия под формата на стомашни проблеми и нарушавания на тежестта.

Предвид деликатния му темперамент, би трябвало да посегне към артикули, които задействат хормона на щастието.

Стрелец

Липсата на сдържаност е един от главните грехове на Стрелците. Отказва сладко, пържено месо и алкохол, а лекарите бият паника.

Ако не промени навиците си в точния момент, може да се сблъска със съществени здравословни проблеми.

Препоръчва се средиземноморска диета, ястие на локални артикули и ограничение на аленото месо.

Рибата, морските блага и богатото на зеленчуци меню би трябвало да спомагат за верния метаболизъм.

Козирог

Рационалист, по-близо до земята, в сравнение с до небето. За страдание неговият обичаен метод към храненето не е удобен за здравето.

Козирогът би трябвало да избере диетата MIND. Препоръчва се за хора, които посвещават доста време на професионална работа и живеят под огромно напрежение.

Забавя утежняването на когнитивните функционалности и усъвършенства концентрацията. Този метод на хранене изисква доста старания и идеално се вписва в държанието на Козирога.

Водолей

Водолеят е изключително предразположен на анемия. Нищо чудно, защото той третира храната като належащо зло.

Въвеждането на полутечни ястия – коктейли, смутита, смесени супи – може да помогне за смяна на нездравословните привички.

Лека диета, богата на зърнени артикули и зеленчуци, съдържащи витамини А, В и С, укрепващи имунитета на организма.

Риби

Рибите постоянно употребяват храната, с цел да контролират страстите си. По този метод те се борят с отрицателните усеща, възнаграждават се и по-късно изпитват скрупули.

Те са склонни да имат хранителни разстройства, тъй че постоянното хранене е значимо за тях.

Опитайте се да следвате проект за 5 хранения дневно и избягвайте да похапвате артикули, съдържащи елементарни захари и бързо хранене.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР