Веганите също са част от будителите на нашето съвремие, тъй

...
Веганите също са част от будителите на нашето съвремие, тъй
Коментари Харесай

Станислава Етова: Веганите са част от будителите на нашето съвремие

Веганите също са част от будителите на нашето съвремие, защото те проповядват напълно здравословен и пълностоен метод на живот в интерес на всички хора . Това сподели Станислава Етова, ръководител на Вегетарианския клуб в Пазарджик във връзка Световния ден на веганството – 1 ноември, представена от организация " Фокус ".
По думите й в международен мащаб веганите са едни от най-дейните и просветлени хора, те са доста проведени и доста разчитат един на различен . „ Винаги са доста добре готови за това какво е екологичното положение на Земята, какви са най-наболелите проблеми в екологията, постоянно имат открит интерес към всевъзможни различни нововъведения в света за възстановяване живота на хората и този на животните. Те са филантропично и глобалистично настроени и са един тип представители на актуалните будители “, сподели Етова.
Тя добави, че веганството и вегетарианството не са просто диета и самодеен отвод от ястие на меса, а са философия на живот .
Вегетарианският клуб в Пазарджик има към 20 членове, които обменят своите хрумвания за здравословно хранене и пълностоен метод на живот от хранителна и прочувствена позиция.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР