Веган протестърки по голи гърди направиха флашмоб в знак на

...
Веган протестърки по голи гърди направиха флашмоб в знак на
Коментари Харесай

Настръхнали топлес веганки засрамиха Седмицата на модата в Лондон

Веган протестърки по голи гърди направиха флашмоб в символ на митинг против убиването на животни при започване на Седмицата на модата в Лондон. Под надпис „ Носете личната си кожа “, изписан непосредствено върху телата им, активистките принуждаваха минувачите да заобикалят четина, кожа, одрана ярешка кожа и други материали, направени от животни, които бяха разпръснали към „ Стор студиос “, където се организира събитието, оповестява „ Дейли Мейл “. Активистките от ПЕТА се изправили самоуверено в зимния мраз на лондонската улица „ Странд “. Директорката на организацията за отбрана на животните Елиса Алън разяснява: „ Дали е козиба от изплашена лисица или ангорски заек или младо теле, това не е плат и не е наше, с цел да го вземаме “.

„ С толкоз доста новаторски и висококачествени вегански материали, които съществуват, просто няма опрощение за носенето на животинска четина или кожа “, добави тя.

От организацията нееднократно са разкривали при какви жестоки условия били държани диви животни, с цел да бъдат убити по-късно и да им бъдат взети кожите.









Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР