Ведомството поясни, че кола се е врязала в група хора

...
Ведомството поясни, че кола се е врязала в група хора
Коментари Харесай

Кола се вряза в група хора в Тел Авив, има жертва и ранени

Ведомството разясни, че кола се е врязала в група хора в известен крайбрежен парк, след това се е преобърнала, а лидерът на колата бил убит от силите за сигурност. 

По-рано през днешния ден израелската работа за спешна помощ сподели, че в центъра на Тел Авив е осъществено нахлуване, при което двама души са били ранени, а нападателят е бил обезвреден, съобщи Франс прес. 

Израелските управляващи оповестиха и за две сестри - на 16 и 20 година от Израел, убити в автомобила им в окупирания Западен бряг. Майка им е получила съществени пострадвания. 

Израелски военнослужещи са се отзовали на сигнал за сблъскване сред израелци и палестинци, пътуващи с коли близо до еврейското населено място Хамра. Когато пристигнали, бойците се натъкнали на трима души с огнестрелни рани. 

Момичетата са имали и английско поданство, заяви министерството на външните работи на Англия, представено от Ройтерс и Българска телеграфна агенция, и прикани всички враждуващи страни за деескалация. 

BREAKING: Footage shows emergency service workers at the scene of a terror attack on Tel Aviv promenade

At least one person has been killed.

More here:

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху дойде на мястото на нападението. " Силите ни работят на терен по горещи следи на терористите. Въпрос на време е... да ги заловим и да ги подведем под отговорност ", сподели той.

Палестинската ислямистка формация " Хамас " приветства офанзивата, само че не пое отговорност.

Атаката е осъществена в миг, в който силите на реда в град Йерусалим са в нараснала подготвеност поради насилието, избухнало по границите с Ливан и Газа.

Surveillance camera footage shows the deadly car-ramming attack in Tel Aviv
— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР